Levens-Kracht

OVER

OVER

Bewust kiezen om te leven vanuit je eigen kracht. Hoe jij jouw leven (terug) in eigen handen kunt nemen...

 

Daar help ik jou graag bij

Met veel geduld, inlevingsvermogen en een creatieve kijk.

Ik nodig je uit om te voelen en stil te staan bij de onderliggende reden van je denken en doen. We zoeken uit wat jij nodig hebt om terug in je kracht te komen. Om het verleden een plaats te geven. Om vanaf nu jouw leven in te vullen zoals jij dat wil.

 

Al van jongs af ben ik gedreven, creatief en sociaal geëngageerd. En ik hou van een uitdaging. Daarom studeerde ik ergo- en creatieve therapie. Deed ik verschillende soorten vrijwilligerswerk, werkte ik in de forensische psychiatrie en met mensen met een beperking.

Sinds 2003 zijn de bachbloesems niet meer weg te denken uit mijn dagelijks leven. In 2015 rondde ik mijn opleiding af in De Walnoot. Sindsdien ben ik erkend Bachbloesemconsulent. Datzelfde jaar startte mijn verdieping in het ademwerk. Ik specialiseerde me in de Ervaarbare Adem en de Buteyko ademmethode.

 

De bachbloesems werken emotioneel ondersteunend en helpen bij je bewustwordingsproces. Via de ademhaling ga je zowel je adem-kracht als je grenzen voelen. Je komt terug in contact met je lichaam. Tegelijkertijd heeft een ‘juiste’ ademhaling een ongekend positief effect op tal van fysieke klachten.

 

Onder therapieën lees je waarvoor je bij Greet terecht kan en wat je kan verwachten.

 

ADEM           VOEL          LEEF