top of page
20210814_135049 (1)_edited.jpg

   over mij


 

"Ik ben wie ik ben en dat is goed!
Dat durf ik nu vol overtuiging te zeggen." 

Het was voor mijzelf ook een zoektocht om tot het punt te komen om dit vol overtuiging over mezelf te kunnen zeggen.

Lang voelde ik ergens diep vanbinnen dat 'er meer in me zat'. Zoekend, met vallen en opstaan, maar vastberaden vond ik een weg om contact te maken met dat diepe weten en voelen. Voorbij alle pijn, twijfels en onzekerheden. Alleen zo kon ik in mijn kracht gaan staan. 

En datzelfde gun ik jou ook zo ongelooflijk hard. 

 

Vandaar dat ik vandaag met dezelfde vastberadenheid anderen begeleid in hun zoektocht om contact te maken met die kracht binnenin. Dit op mijn geheel eigen creatieve manier, afgestemd op ieders unieke zijn. 

Dus ja, ik ben wie ik ben en dat is goed! En jij? Voel jij dat ook? Want ook jij:

"Jij verdient het om in je kracht te staan.

Jij verdient het om te stralen."

DSC_0721-80_edited.jpg
DSC_7746-93.jpg

“Je doet ook zoveel”

Als kind al had ik heel uiteenlopende interesses. Ook in mijn zoektocht naar mijn eigen kracht, merkte ik dat verschillende dingen mij hielpen. En dus verdiepte ik me in die zaken die mij hielpen, om te weten te komen hoe ik ook jou hiermee kan helpen. 

Het sociale en creatieve vonden elkaar in de opleidingen ergo- en creatieve therapie. Daarna werkte ik in de forensische psychiatrie, met mensen met een beperking en deed daarnaast ook nog verschillende soorten vrijwilligerswerk.

 

In mijn eigen zoektocht naar mijn kracht, ervaarde ik aan den lijve hoe creatieve therapie en bachbloesems je daarbij kunnen helpen. Wat ze betekenen in het 'uitruimen' van je rugzak. Jaren later kwam de ademhaling op mijn weg. Wat een ontdekking!

Nieuwsgierig als ik ben, zoek ik daarna steeds uit hoe ik ook anderen hiermee kan helpen. En zo vul ik mijn rugzak met ervaringen en kennis om ook jou te helpen terug in je kracht te komen. 

Met plezier ga ik een stukje met je mee op jouw ontdekkingstocht.

Het zal geen vlakke tocht worden, wellicht één met zware beklimmingen en soms diepe dalen. Maar je staat er niet alleen voor!

We halen de ballast uit je rugzak en vullen hem met de juiste tools zodat je jouw tocht vol vertrouwen verder kan zetten.

logo 1_edited.png
bottom of page